Ogrevanje - naročilo plina:
080 1005
Ogrevanje - oddaja stanja, računi:
080 6005
Jeklenke - dostava na dom:
080 2005
Jeklenke - pravne osebe:
080 4005
Naročila 24 ur na dan. Vsak dan v vašem kraju! 080 2005
Sreda, 11 Oktober 2017 00:00

Popolna kombinacija mesa in zelenjave

Ideja za okusno kosilo.

Sreda, 11 Oktober 2017 00:00

Bučna juha s karijem

Juha kot glavna jed.

Ponedeljek, 21 Avgust 2017 00:00

Slastni okusi Mehike na domačem krožniku

Prigrizek za zabavne večere s prijatelji.

Ponedeljek, 21 Avgust 2017 00:00

Odlična ideja 

Lahko prebavljiva jed z veliko hranilnimi snovmi.

Ponedeljek, 21 Avgust 2017 00:00

Slastne pečene prsi z žajbljem, polnjene s feta sirom

Kot nalašč za nedeljsko kosilo.

Petek, 21 Julij 2017 00:00

Slastni morski sadeži so vsestranski in idealni za lahko kuhinjo

Teknejo hladni s pomako, v omakah za testenine, juhah in v solati.

Petek, 21 Julij 2017 00:00

Burger na malo drugačen način

Jed, ki se vedno prileže v zelenjavni različici.
Petek, 30 Junij 2017 00:00

Privoščite si zdravega lososa s sezamovo skorjico

Lahek obrok za poletna kosila ali večerje.
Sreda, 28 Junij 2017 00:00

Slastne mini palačinke na drugačen način

Dobra ideja za poletne dni s prijatelji.
Sreda, 28 Junij 2017 00:00

Okusen zelenjavni biryani z indijskimi oreščki in začimbami

Odlična jed pri kateri lahko uporabimo različne ostanke zelenjave in tudi mesa.

Sreda, 03 Maj 2017 00:00

Sočni ribji file s spomladanskimi šparglji in grenivko

Zdrava spomladanska jed, ki bo navdušila vse družinske člane.
Sreda, 03 Maj 2017 00:00

Kremna juha za spomladanske dni

Šparglji so še eno okusno darilo narave in odlični očiščevalci organizma. 

Petek, 03 Marec 2017 00:00

Okusni italijanski fagottini polnjeni z lososom

Žepki, žlikrofi ali italijanski fagottini so enostavni za pripravo in izjemno okusni. Lahko jih ponudite kot toplo predjed, prilogo ali samostojno jed, če pa želite obroku dodati italijanski pridih fagottine z lososom ponudite kot drugi krožnik (ita. secondo).

Petek, 03 Marec 2017 00:00

Morska specialiteta z limono in artičokami

Morska žaba ali tudi morska spaka je zelo okusna riba, ki ima kompaktno belo meso in je skoraj brez kosti. Pri tej ribi uživamo le rep. Pogosto se morska spaka v receptih lahko uporabi tudi namesto jastoga. Morsko žabo po tem receptu posrežemo s solato surovih artičok.

Petek, 03 Marec 2017 00:00

Juha malo drugače

Juha iz rdeče pese je zanimiva in hkrata lahka vegetarijanska jed. Rdeča pesa je izjemno zdrava, saj opravlja prečiščevalno funkcijo v prebavnem sistemu in prispeva k znižanju holesterola v krvi. Sladkast okus rdeče pese se izvrstno kombinira z jogurtom, ki juho naredi še bolj kremasto. 

Četrtek, 26 Januar 2017 00:00

Chili con carne oz. čili z govedino

Enostavna, pikantna jed na žlico, ki jo običajno povezujemo z mehiško kulinariko, sicer pa jed izvira iz ameriške zvezne države Teksas. Prvotno obliko chilija so pripravljali priseljenci, seveda pa se je chili skozi čas spreminjal. 

 
E-novice
Ceniki
Gibanje cen unp
Val energije
Moji recepti