Ogrevanje - naročilo plina:
080 1005
Ogrevanje - oddaja stanja, računi:
080 6005
Jeklenke - dostava na dom:
080 2005
Jeklenke - pravne osebe:
080 4005
Naročila 24 ur na dan. Vsak dan v vašem kraju! 080 2005

ZELENA KARTICA UGODNOSTI

Preprosto. Pregledno. Ugodno.

KAJ JE ZELENA KARTICA UGODNOSTI?


Zelena kartica ugodnosti (ZKU) je elektronski način evidentiranja nakupov plina v Zeleni jeklenki prek dostave na dom. Za vsako dostavljeno Zeleno jeklenko prejmete bonitetno točko, ki se ob nakupu avtomatsko zabeleži na vaš elektronski račun. Število zbranih točk lahko vsakič hitro in preprosto preverite na izdanem računu ob nakupu plina prek dostave na dom ali ob klicu na brezplačno telefonsko številko 080 2005

Izpolnitev pristopne izjave za pridobitev Zelene kartice ugodnosti ni več potrebno, saj smo fizične kartice zamenjali z elektronskim beleženjem v informacijski sistem. Z elektronskim beleženjem nakupov smo poskrbeli, da se izognete morebitni izgubi kartice in s tem zbranim bonitetnim točkam, preštevilnim karticam ugodnosti v denarnici in hkrati prispevate k varovanju okolja. 
 

KAKŠNE UGODNOSTI PONUJA ZELENA KARTICA?


  • plin v vsaki 11. Zeleni jeklenki z dostavo na dom brezplačno v krajih, kjer Zeleno jeklenko dostavimo v povprečju 24 ur po prejemu naročila oz. najkasneje v dveh dneh.
  • v mestu Ljubljana* nudimo ekspresno dostavo Zelene jeklenke, in sicer v povprečju v eni uri po naročilu vse dni v letu.
  • Imetniki Zelene kartice ugodnosti, ki niso deležni ekspresne dostave v eni uri, prejmejo ob nakupu plina v Zeleni jeklenki prek dostave na dom eno bonitetno točko za vsako dostavljeno Zeleno jeklenko. Pridobljene točke se evidentirajo v informacijskem sistemu podjetja Butan plin ob nakupu in dostavi plina v Zeleni jeklenki. Zbrano določeno število bonitetnih točk prinaša posebne ugodnosti, in sicer plin v vsaki enajsti Zeleni jeklenki prejme uporabnik z dostavo na dom v znesku 0,01 €. Imetniki Zelene kartice ugodnosti v mestu Ljubljana* prejmejo ekspresno dostavo Zelene jeklenke v eni uri. Jeklenko na tem območju dostavljamo vse dni v letu.
 
*področja mesta Ljubljana z ekspresno dostavo Zelene jeklenke na dom: Bežigrad, Center, Črnuče, Dravlje, Golovec, Jarše, Moste, Polje, Posavje, Rožnik, Rudnik, Sostro, Šentvid, Šiška, Šmarna gora, Trnovo in Vič.
 


Splošni pogoji poslovanja z Zeleno kartico ugodnosti