Ogrevanje - naročilo plina:
080 1005
Ogrevanje - oddaja stanja, računi:
080 6005
Jeklenke - dostava na dom:
080 2005
Jeklenke - pravne osebe:
080 4005

Pozdravljeni v novi sezoni piknikov, brezskrbnega druženja, kampiranja in izletov. Da boste na vaše podvige kar najbolje pripravljeni, smo za vas oblikovali najugodnejšo ponudbo opreme za žar in kampiranje, kuhanje ter druge malenkosti, nepogrešljive v vašem domu. 

Da bo vaša pot k novim dogodivščinam čim bolj varna, smo v katalog vključili tudi izdelke namenjene negi vašega vozila na avtoplin.
Katalog ugodnosti ponuja tudi hibridne energetske rešitve za ogrevanje vašega doma, s katerimi boste poskrbeli za učinkovitejšo rabo energije in prihranke.

Prelistajte naš Katalog ugodnosti:


 

Način naročanja je hiter in preprost:

Nakup lahko opravite v e-trgovini, v našem Energetskem centru/trgovini na Verovškovi 70 v Ljubljani ali pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 2005.
 
Izkoristite brezplačno dostavo izdelkov iz Kataloga ugodnosti ob naročilu plina v Zeleni jeklenki ali ob vrednosti nakupa nad 100€. Ob dostavi na dom lahko plačate tudi s plačilnimi karticami.
 
Sodelujete pa lahko tudi v nagradni igri Kataloga ugodnosti. S pravilno izpolnjenim kuponom iz Kataloga ugodnosti lahko osvojite bon za 100€, 50€ ali 25€, ki ga lahko koristite za nakup v Energetskem centru/trgovini na Verovškovi 70 v Ljubljani.
Pravila in pogoji nagradne igre.

Želimo vam prijetno nakupovanje.