Ogrevanje - naročilo plina:
080 1005
Ogrevanje - oddaja stanja, računi:
080 6005
Jeklenke - dostava na dom:
080 2005
Jeklenke - pravne osebe:
080 4005

Za vsakega novega uporabnika, ki bo na vaše priporočilo preklopil na Zeleno jeklenko, prejmete eno izmed praktičnih daril. Priporočeni novi uporabnik** Zelene jeklenke bo le-to prejel po AKCIJSKI CENI 14,99€* + DARILO (ključ za jeklenko).

Za vsakega novega uporabnika, ki bo na vaše priporočilo preklopil na Zeleno jeklenko prejmete eno izmed praktičnih daril, hkrati pa sodelujete v žrebanju za TREKKING KOLO. Vsi, ki boste pridobili vsaj 2 nova člana Zelene družine pa ste lahko z malo sreče tudi eden izmed 10 »TOP priporočiteljev«, ki bodo prejeli 1-LETNO NAROČNINO na revijo MAJA. Priporočeni prijatelj bo Zeleno jeklenko prejel po AKCIJSKI CENI 14,99€ + DARILO (ključ za jeklenko).

ŽELIM PREJETI DARILO

(označite 1 darilo)
Ključavnica za kolo
Predpasnik
Revija Maja
Kuharski set

Priporočam ZELENO

Podatki priporočitelja Zelene jeklenke
Ime:*
Priimek:*
Naslov:*
Poštna št.:*
Pošta:*
Izpolnite vsaj enega od spodnjih podatkov
Email:*
Telefon:*

Priporočeni

Podatki novega uporabnika Zelene jeklenke
Ime:*
Priimek:*
Naslov:*
Poštna št.:*
Pošta:*
Izpolnite vsaj enega od spodnjih podatkov
Email:*
Telefon:*
Z oddajo dovoljujem, da se vpisani kontaktni podatki na obrazcu obdelujejo za analitične namene, namene izvajanja ciljnega in neposrednega trženja ter za anketiranje s strani družbe Butan plin. Butan plin se obvezuje, da bo podatke obdeloval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Z oddajo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili nagradne igre in se z njimi v celoti strinjam. S sodelovanjem dovoljujem, da se vpisani kontaktni podatki na kuponu obdelujejo za analitične namene, namene izvajanja ciljnega in neposrednega trženja ter za anketiranje s strani družbe Butan plin. Butan plin se obvezuje, da bo podatke obdeloval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Zaradi izjemnega zanimanja je nagradna igra podaljšana do 31.1.2017.
Nagradna igra ne velja za pravne osebe. Pridružujemo si pravico do sprememb trajanja nagradne igre. Pravila nagradne igre so objavljena na spletni strani www.butanplin.si in v Energetskem centru na Verovškovi 70 v Ljubljani. Nagradna igra traja do 31.12.2016.
**Novi uporabnik je vsaka fizična oseba, starejša od 18 let, ki še ne uporablja Zelene jeklenke.
 
e-Novice
Ceniki
Stanje plinomera
E-Račun
Informativni izračun
Gibanje cen unp
Novice