Ogrevanje - naročilo plina:
080 1005
Ogrevanje - oddaja stanja, računi:
080 6005
Jeklenke - dostava na dom:
080 2005
Jeklenke - pravne osebe:
080 4005

ZELENA KARTICA UGODNOSTI

Preprosto. Pregledno. Ugodno.

  

KAJ JE ZELENA KARTICA UGODNOSTI?

Zelena kartica ugodnosti (ZKU) je način evidentiranja nakupov plina v Zeleni jeklenki prek dostave na dom.

Za vsako dostavljeno Zeleno jeklenko prejmete bonitetno točko, ki se ob nakupu preprosto in pregledno zabeleži na vašo Zeleno kartico ugodnosti. Število zbranih točk lahko vsakič hitro in preprosto preverite na izdanem računu ob nakupu plina prek dostave na dom.

 

 

KAKŠNE UGODNOSTI PONUJA ZELENA KARTICA?

  • plin v vsaki 11. Zeleni jeklenki z dostavo na dom brezplačno v krajih, kjer Zeleno jeklenko dostavimo v povprečju 24 ur po prejemu naročila oz. najkasneje v dveh dneh.
  • v mestu Ljubljana* imetnikom Zelene kartice ugodnosti nudimo ekspresno dostavo Zelene jeklenke, in sicer v povprečju v eni uri po naročiluvse dni v letu.
  • Imetniki Zelene kartice ugodnosti, ki niso deležni ekspresne dostave v eni uri, prejmejo ob nakupu plina v Zeleni jeklenki prek dostave na dom eno bonitetno točko za vsako dostavljeno Zeleno jeklenko. Pridobljene točke se evidentirajo v informacijskem sistemu podjetja Butan plin ob nakupu in dostavi plina v Zeleni jeklenki. Zbrano določeno število bonitetnih točk prinaša posebne ugodnosti, in sicer plin v vsaki enajsti Zeleni jeklenki prejme imetnik Zelene kartice ugodnosti z dostavo na dom v znesku 0,01 €. Imetniki Zelene kartice ugodnosti v mestu Ljubljana* prejmejo ekspresno dostavo Zelene jeklenke v eni uri. Jeklenko na tem območju dostavljamo vse dni v letu.
 
*področja mesta Ljubljana z ekspresno dostavo Zelene jeklenke na dom: Bežigrad, Center, Črnuče, Dravlje, Golovec, Jarše, Moste, Polje, Posavje, Rožnik, Rudnik, Sostro, Šentvid, Šiška, Šmarna gora, Trnovo in Vič.
 

 
Pristopna izjava Zelene kartice ugodnosti
Splošni pogoji poslovanja z Zeleno kartico ugodnosti
  

KAKO PRIDOBIM ZELENO KARTICO UGODNOSTI?

Pridobote jo s podpisom pristopne izjave ob dostavi nove Zelene jeklenke. Takrat se nanjo prenesejo tudi vse doslej zbrane bonitetne točke. 

Za dodatne informacije pokličite 080 2005.
    

 

 

 
e-Novice
Ceniki
Stanje plinomera
E-Račun
Informativni izračun
Gibanje cen unp
Novice