Butanplin

Prelistajte novi Katalog ugodnosti!

Pripravljeni na novo sezono doživetij. Ne spreglejte ugodne ponudbe vrhunskih izdelkov za dom in prosti čas.

 

Privoščite si nepozabno novo sezono pomladnih in poletnih užitkov! Seveda mislimo na vse piknike in brezskrbna druženja, izlete in raziskovanja ter oddihe in kampiranja. Pripravite se in opremite z vsem, kar potrebujete – v katalogu preverite pestro in ugodno ponudbo vrhunskih izdelkov in rešitev, ki smo jih pripravili za vas. Za varno pot ne prezrite izdelkov za nego vašega vozila na avtoplin, v ponudbi za dom pa boste našli tudi energetske rešitve ogrevanja.

Način naročanja je hiter in preprost.
Nakup lahko opravite v e-trgovini, v našem Energetskem centru/trgovini na Verovškovi 70 v Ljubljani ali pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 2005.

Izkoristite brezplačno dostavo izdelkov iz Kataloga ugodnosti ob naročilu plina v Zeleni jeklenki ali ob vrednosti nakupa nad 100 €. Ob dostavi na dom lahko plačate tudi s plačilnimi karticami.

Sodelujete pa lahko tudi v nagradni igri Kataloga ugodnosti. S pravilno izpolnjenim kuponom iz Kataloga ugodnosti lahko osvojite bon za 100€, 50€ ali 25€, ki ga lahko koristite za nakup v Energetskem centru/trgovini na Verovškovi 70 v Ljubljani.

Pravila in pogoji nagradne igre

Želimo vam prijetno nakupovanje.

AKTUALNE AKCIJE