Butanplin

JEKLENKE

Plinske jeklenke za raznoliko rabo.

Plin v jeklenkah se uporablja v zelo različnih industrijskih panogah (predelovalni, avtomobilski, metalurški). UNP v jeklenkah je vse bolj prisoten kot pogonsko gorivo za plinske viličarje, tehnični plini v jeklenkah pa se že tradicionalno največ uporabljajo pri varjenju kovin. Slovenski industriji želimo zagotoviti zanesljiv in cenovno ugoden premični vir energije.

VRSTE JEKLENK

Izberite pravo zase.

PLINSKE JEKLENKE DELIMO PO

  • velikosti
  • materialu (jeklo, aluminij)
  • namenu uporabe (za gospodinjstvo, ogrevanje, pogonsko gorivo ipd.)
  • barvi (zelena, oranžna, srebrna)

ZELENA JEKLENKA

PRVA IN EDINA jeklenka v Sloveniji polnjena z BIOpropanom. Preverjeno varna, pravilno polnjena in vedno čista. S kapaciteto 10 kg je z 52 cm v višino nekoliko nižja od klasičnih oranžnih jeklenk, katerih višina znaša približno 57 cm. To predstavlja pomembno prednost pri nameščanju v kuhinjske elemente. V najširšem delu znaša premer Zelene jeklenke 30 cm. Zelene jeklenke polnimo s propanom ali mešanico plina propan-butan.

VRSTE ZELENIH JEKLENK

  • Zelena jeklenka butan-propan 10 kg
  • Zelena jeklenka propan 10 kg
  • Zelena jeklenka hitri priklop, propan 10 kg
  • Zelena jeklenka hitri priklop, butan-propan 10 kg
  • Zelena jeklenka, propan 35 kg

JEKLENKA Z ODJEMOM TEKOČE FAZE PLINA

Namenjena je tistim uporabnikom, ki imajo v sklopu same inštalacije ali trošila vgrajen izparilec plina. Predstavlja ugodno rešitev pri vseh večjih porabnikih, ki imajo tolikšen trajen odvzem plina, da bi se lahko v samih jeklenkah pojavile težave z uparjanjem plina. Uporablja se predvsem za pogon viličarjev.

TEHNIČNI PLINI

Tehnični plini predstavljajo dodatno ponudbo podjetja Butan plin. Plini (kisik, dušik, acetilen, CO2, argon, argomix) so namenjeni za obdelavo kovin in za zahtevnejša dela v gradbeništvu. V prehrambni industriji se pri točenju pijač uporablja CO2.

GRELNA TELESA

Vse za pravočasen najem grelnih teles na enem mestu.

GRELNE GOBICE

Zaradi varne ter enostavne uporabe pa tudi zaradi cenovne ugodnosti so grelne gobice postale zelo razširjen način ogrevanja teras in prireditvenih prostorov. Najlažje si jo zagotovite z najemom, ki vključuje tudi dostavo in montažo, praktično predstavitev delovanja gobice, redno dostavo plina v jeklenkah na lokacijo ter servis.

FALO GRELCI

Falo grelec je zanimiv že na prvi pogled. Odlikuje ga značilna elegantna oblika, ki s plamenom v stekleni cevi pomeni samosvoj poudarek vsakemu ambientu. Raven ogrevanja lahko prilagajte ročno ali pa tudi s pomočjo daljinskega upravljalnika. Med ogrevanjem se toplota razporedi po celotni dolžini cevi, kar vam omogoča enakomerno osvetlitev približno 25 kvadratnih metrov površine.

BAKLA

Plinska bakla je s svojim estetskim učinkom primerna za popestritev zunanjih ambientov, kot so lokali, vhodi, prireditveni prostori, gala dogodki ipd.

AKTUALNE AKCIJE