Butanplin

KARIERA V BUTAN PLINU

Odlike posameznika pridejo najbolj do izraza v moštvu, naklonjenemu odprtemu sodelovanju.

PROSTA DELOVNA MESTA

Preverite aktualne razpise za prosta delovna mesta.

Družba Butan plin je vodilni distributer utekočinjenega naftnega plina v Sloveniji, ki svoje poslovanje vse bolj razširja tudi na ponudbo alternativnih energetskih rešitev. Svoje priložnosti uresničujemo na način, ki je odgovoren do družbe in okolja. Smo imetnik certifikata »Družini prijazno podjetje« in redno sodelujemo v projektu Zlata Nit, izboru najboljših zaposlovalcev. Spoštujemo načelo nediskriminatornosti in enakih možnosti. Družba Butan plin je v lasti nizozemske družbe SHV Energy.

 • AGENT V KLICNEM CENTRU M/Ž
 • V svoji sredini iščemo novega sodelavca ali sodelavko za delo v klicnem centru v Ljubljani. Pričakujemo osebo, ki se bo v delovnem okolju dobro znašla in s svojim pozitivnim pristopom prispevala k odličnemu delovanju tima.

  DELOVNE NALOGE, KI BODO ZA VAS NA PRVEM MESTU:

  • telefonsko pridobivanje naročil pri obstoječih in novih strankah za dostavo jeklenk;
  • sprejemanje naročil in svetovanje strankam.

  Imate lastnosti, zaradi katerih vas v naši sredini z veseljem pričakujemo?

  STROKOVNI IN OSEBNI PROFIL KANDIDATA:

  • V. stopnja izobrazbe ekonomske ali druge smeri V. stopnje;
  • obvladovanje telefonske komunikacije;
  • osredotočenost na stranke in naravnanost k rezultatom;
  • prijaznost, samoiniciativnost in zanesljivost;
  • tekoče znanje slovenskega jezika;
  • osnovno znanje in uporaba MS Office programov.

  Delo se na podlagi mesečnega razporeda izvaja dvoizmensko in tudi med vikendi.

  PONUJAMO:

  • prijetno in dinamično delovno sredino, kjer s skupnimi močmi dosegamo rezultate;
  • sklenitev delovnega razmerja za določen čas enega leta z eno-mesečnim poskusnim delom in možnost nadaljnjega sodelovanja.

  Svojo prijavo z življenjepisom nam posredujte do vključno 20. februarja 2020 na elektronski naslov kadri@butanplin.si.

KARIERNI RAZVOJ

Butan plin smo ljudje.

Družba Butan plin se trudi zaposlovati sposobne in zavzete ljudi, ki jim lahko ponudi zanimivo delo, razvoj ter napredovanje na poslovnem, strokovnem in osebnem področju.

Redno skrbimo za dobro počutje in socialno varnost zaposlenih, ki jim zagotavljamo stimulativno delovno okolje. V tem smislu skrbimo tudi za redno informiranje zaposlenih ter organiziranje športnih in prostočasnih aktivnosti, na katerih lahko povezano nastopijo tudi izven delovnega okolja.

Zadovoljstvo zaposlenih preverjamo z rednimi letnimi raziskavami, ki nam pomagajo razumeti želje, potrebe, prioritete in morebitne težave posameznikov na določenih delovnih mestih. Za prizadevanja na področju zaposlovanja je bila družba Butan plin nagrajena z uvrstitvijo med 101 najboljše zaposlovalce v okviru projekta “Zlata nit”.

PODROČJA IN ODDELKI

Dinamično organizirana struktura družbe Butan plin.

Poslovna odličnost je plod prizadevnega dela usklajene in povezane skupine izredno motiviranih posameznikov.

Sodobno poslovanje zahteva dinamično organizirane oddelke, ki delujejo samostojno, a vselej v službi zaupanja vredne izkušnje. Dinamično organizirana struktura družbi Butan plin omogoča, da po vsej Sloveniji vrhunski energent zagotavlja pod optimalnimi pogoji tako za individualne kupce kot tudi podjetja. Nenehna komunikacija med oddelki je ključna za doseganje odličnosti, generiranje inovativnih rešitev in obvladovanje tveganj. Skrbno zasnovana organizacijska struktura daje prednost kakovosti, varnosti in učinkovitosti. Tako organizirana je družba Butan plin vedno pripravljena na hitre prilagoditve potrebam na trgu.

DEJAVNOST IZBOLJŠAV

Spodbujamo ideje zaposlenih.

Naši zaposleni imajo najboljše predloge, zato jim vedno radi prisluhnemo.

Projekt “Dejavnost izboljšav” vabi in vzpodbuja vse zaposlene, da svoja raznolika znanja ter izkušnje pretvorijo v uporabne in koristne predloge, s katerimi lahko še izboljšamo način dela, ponudbo izdelkov in storitev, varnost pri delu, varovanje okolja ter poslovanje na sploh.

Od maja 2011 so sodelavci Butan plina predlagali 410 idej za izboljšave, od katerih je bilo sprejetih 317.

Odkrijte ugodnosti v naši reviji