Preskoči na vsebino
Plinski grelnik za terase

GRELNA TELESA

Ogrevanje zunanjih površin

Grelna telesa

V zadnjih letih se je uveljavilo ogrevanje z grelnimi telesi, predvsem na odprtih terasah ter vrtovih restavracij in kavarn, na večjih organiziranih dogodkih na prostem, sejemskih prireditvah in podobno, torej na horeca segmentu. Tovrstno ogrevanje je cenovno ugodno, enostavno, moderno in varno. 
V Butan plinu nudimo najem plinskih grelnih teles (grelne gobice in FALO grelci) in scenskih elementov, kot so denimo bakle. Poskrbimo za dostavo in priklop naprav na plin ter vam s tem omogočimo, da sprejmete in postrežete več gostov ter poskrbite za prijetno vzdušje. 

Ali ste vedeli?

Imate rojstni dan pozimi? Bi želeli lep večerni ambient in druženje s prijatelji, tudi ko je zunaj že hladno?

V Butan plinu lahko tudi fizične osebe najamete grelno gobico. Preverite super ponudbo najema grelca s tremi Zelenimi jeklenkami, ki vam ga dostavimo na dom ali nas za več informacij pokličite na 080 4005.

Ponudba grelnih teles

Najem grelca za fizične osebe

Prijetna toplina za uživanje na prostem

Letošnja zimska druženja bodo drugačna. Več časa bomo preživeli doma in zunaj na domači terasi ali vrtu. Da nam bo tudi ob druženju zunaj toplo, priporočamo najem grelca z Zelenimi jeklenkami, ki vam ga dostavimo na dom.

  • Najem grelne gobice s polnimi 3-mi Zelenimi jeklenkami za velja za 1 mesec z možnostjo podaljšanja.
  • Po končanem najemu se vrne grelna gobica in 3 x Zelena jeklenka. V kolikor ni vračila, se najemnina za nov mesec zaračuna avtomatično, po izteku dogovorjenega najema pa tudi kavcija za jeklenke.
  • Minimalen najem je 1 mesec, maksimalen najem je 3 mesece.
  • V kolikor plin v Zelenih jeklenkah ni porabljen, izplačilo plina ni možno.

Plinski steber