Na arhiv novic

20. 08. 2023

Ukrepi družbe Butan plin v izrednih razmerah

Poplave 2023
V letošnjem poletju smo zopet začutili silovito moč narave. Poplave, ki so prizadele dobršni del Slovenije, so nas ponovno opozorile, kako pomembna je skrb za varnost. V Butan plinu smo se v kriznem obdobju odzvali s hipnim sprejetjem ukrepov, ki zagotavljajo tako varnost zaposlenih kot tudi strank. 

V času najbolj kritične situacije smo v družbi Butan plin obvestili stranke o preventivnih ukrepih, zamikih v dostavi ter podaljšali čas obratovanja kontaktnega centra. Tako je bila strokovna ekipa cel vikend 24/7 na voljo strankam, če bi potrebovale nasvet o pravilnem postopanju pri zagotavljanju varnosti v svojem domu. Po najhujšem obdobju, smo izvedli nadzor obratovalnih lokacij. V naši trgovini na Verovškovi smo vsem prizadetim ponudili popust v višini 10 %, dodatno pa bomo strankam iz prizadetih območjih po individualni obravnavi priskočili na pomoč z morebitnim odlogom ali prilagojenimi plačilnimi pogoji.

Za hitrejše okrevanje prizadetih območij smo v duhu solidarnosti v avgustu donirali 20. 000 EUR na državni račun za pomoč in sanacijo po poplavah. S tem se bomo odpovedali klasičnemu novoletnemu obdarovanju poslovnih partnerjev.

Skrb za varnost kot ena temeljnih vrednot Butan plina je močno vpeta v naše vsakodnevno delovanje, kar se zrcali tudi v vseh izvedenih aktivnostih v kriznih situacijah.