Preskoči na vsebino
Tuš kabine v telovadnici

Plinski pretočni grelci Rinnai

Rinnai Demand Duo

Novost na slovenskem tržišču! Zmogljiv grelec s 300 l zalogovnikom, ki zagotovi segrevanje velike količine vode do stopinje natančno. 

Demand Duo je vrhunska rešitev ogrevanja sanitarne vode, ki združuje plinski grelec in zalogovnik. Rešitev odlikujejo visoki izkoristki, natančna regulacija in prihranek prostora. 

Demand Duo z uporabo napredne tehnologije optimizira prostor, čas segrevanja in porabo energenta. Za razliko od standardnih sistemov ogrevanja sanitarne vode, pri katerih sta plinski grelec in zalogovnik vode dve ločeni enoti, Deman Duo ti dve enoti poveže v eno. Želeno temperaturo doseže hitreje - v le tretjini časa, kot bi jo potrebovala klasična rešitev.

Vodo segreva vgrajeni 300 l zalogovnik, medtem ko bi primerljiva standardna rešitev za enak rezultat potrebovala vgradnjo 1000 l zalogovnika. Podrobnosti in specifikacije preverite v brezplačni brošuri.

Prednosti rešitve Demand Duo

 • Hitra in enostavna instalacija in vzdrževanje.
 • Hitro segrevanje večje količine sanitarne vode (500 l v 40 min).
 • Do 17 % prihranki v porabi energenta na letni ravni.
 • Odlična termoizolacija, ki omogoča prihranke na porabi.
 • Možnost nastavitev obratovalnih časov.
Demand Duo Rinnai

Kdaj je primerna rešitev Demand Duo? 

 • Potreba po segrevanju sanitarne voda

  Demand Duo hitro in učinkovito segreva sanitarno vodo. Voda se ne ogreva "na zalogo", tehnologija pa omogoča natančno reguliranje na 1°C natančno.
 • Omejitve lokacije pri izbiri energenta

  Energent za rešitev Demand Duo je plin - bodisi utekočinjeni naftni plin (UNP), ki ga lahko dostavimo kamorkoli, ali zemeljski plin (priklop na plinsko omrežje).
 • Želja po večjih prihrankih na vseh področjih

  Demand Duo omogoča prihranke v času, prostoru in sami porabi energenta. Montaža sistema je hitra in enostavna.

Demand Duo je rešitev prepoznavnega japonskega proizvajalca Rinnai z več kot stoletno tradicijo. Kot ekskluzivni zastopnik za Slovenijo v Butan plinu pripravimo načrt inštalacije ter izvedemo rešitev na ključ. Z izbranimi izvajalci strankam zagotavljamo podporo za servisiranje in vzdrževanje opreme.