Preskoči na vsebino
Na arhiv novic

17. 09. 2021 Akcije  | Jeklenke

Ugodnosti za člane AMZS

tocenje goriva na avtoplin LPG
Butan plin ugodnosti za člane AMZS.

Ne glede na to, ali ste na poti, uživate doma, preživljate prosti čas ali skrbite za svoje zdravje in znanje – v kolikor ste člani AMZS vam v Butan plinu omogočamo različne popuste in druge ugodnosti:

  • Ekskluzivni 3% popust ob nakupu avtoplina na Butan plin črpalkah (Verovškovi 70 v Ljubljani in Polje 6a, Izola). Ob nakupu morate člani AMZS predložiti svojo člansko kartico.
  • 28 % popust na plina v 10 kg Zeleni jeklenki ob dostavi na dom za PRVI nakup. Vsi nadaljnji nakupi pa so z brezplačno dostavo na dom. Ugodnost velja za nove uporabnike; to so vsi (oz. vsa gospodinjstva), ki še niso kupovali pri Butan plin dostavi na dom oz. so lahko obstoječi uporabniki, ki v Butan plinu niso naročili plina že od 31. 12. 2018. Naročila so možna preko brezplačne telefonske številke 080 2005 ali spletnega obrazca, kjer pa je potrebno v opombo dodati AMZS.
  • 10 % popust pri nakupu izbranih izdelkov v trgovini na Verovškovi 70 v Ljubljani (predložiti je potrebno svojo AMZS člansko kartico) ali spletni trgovini z vnosom veljavne promocijske kode, ki jo dobite na AMZS spletni strani. Izdelke preverite spodaj.

Za vse ugodnosti velja, da se popusti ne seštevajo ter so na voljo članov AMZS, ki morajo ob koriščenju predložiti svojo AMZS člansko izkaznico. Vse ugodnosti veljajo do preklica.
Več informacij na AMZS spletni strani.
Povejte naprej!