Preskoči na vsebino
Nova hiša ogrevanje na plin

OGREVANJE DOMA

Energetske rešitve za ogrevanje in sanitarno vodo

Ogrevanje

Iščete zanesljivo in udobno rešitev ogrevanja za vaš dom? Ogrevanje z utekočinjenim naftnim plinom – kot samostojnim virom ali v sodelovanju z drugimi energenti ponuja enostavno in udobno izbiro ogrevanja ter zanesljivo toplino v vašem domu. Hibridni sistemi  ogrevanja omogočajo do 45 % prihranke energije. Kondenzacijske plinske peči znižajo strošek porabe energenta na letni ravni do 20 % in predstavljajo enega najbolj učinkovitih ter tehnološko izpopolnjenih ogrevalnih sistemov.

Dostava UNP v cisterni

Utekočinjen naftni plin

Enostavno dostopen energent za vaš dom

Izberite zanesljiv in dostopen vir energije.

 • Zanesljiva oskrba

  Utekočinjen naftni plin (UNP) pripeljemo praktično povsod in predstavlja rešitev tudi za težje dostopna območja – dostavimo ga na najvišjo ležečo planinsko postojanko v Sloveniji, t.j. Kredarico. Na voljo tudi v zahtevnejših situacijah — v primeru nastanka okoljskih omejitev in na vodovarstvenih območjih.
 • Okolju prijazen energent

  Ob izgorevanju UNP nastaja bistveno manj CO₂ kot v primeru drugih fosilnih goriv, ne nastaja pepel ali drugi prašni delci. Glede na izkušnje iz prakse, je oprema enostavno kompatibilna tudi z drugimi okoljsko še čistejšimi viri kot je denimo biopropan.
 • Brezskrbno delovanje

  Ogrevanje z UNP je za uporabnika enostavno in deluje s »pritiskom na gumb«. Za zalogo v primeru namestitve števca skrbi dobavitelj energije oziroma mi. Energent v tem primeru plačujete (glede na dogovor) po mesečnem pavšalu ali dejanski porabi.

Nudimo vam rešitve

Prednosti sodelovanja z nami

Pomembne informacije in koraki v primeru ogrevanja z UNP

 • Pregledamo projektno dokumentacijo in specifike vašega primera

  Načrtovanje ogrevanja s plinom
 • Pripravimo tehnično rešitev in ponudbo

  ugodne energetske rešitve za podjetje
 • Zagotavljamo hitro in zanesljivo vgradnjo

  Montaža plinohrama
 • Hitra dobava, servis in svetovanje

  Dostava plina cisterna ogrevanje