Preskoči na vsebino
poslovna stavba se ogreva na plin

ENERGETSKE REŠITVE

Ogrevanje in hlajenje poslovnih ali proizvodnih objektov

Poslovni objekti

Pri iskanju najboljše rešitve ogrevanja na plin in hlajenja za poslovni objekt se lahko zanesete na dolgoletne izkušnje pri projektnem svetovanju, načrtovanju in sami izvedbi celovite rešitve »na ključ«. Vsak projekt je namreč zgodba zase, zato smo z vami od snovanja do končne rešitve, nenazadnje pa nudimo tudi vzdrževanje in upravljanje sistema. S sistemom finančnega pogodbeništva vam omogočimo ugodne pogoje financiranja investicije.
Optimizirajte vsakodnevne stroške obratovanja, letne stroške vzdrževanja in začetne investicije ter že pred gradnjo ali načrtovanjem energetske prenove preverite, katera rešitev je prava za vaš objekt. 

Alpina video Butan plin

Prehod iz kurilnega olja na UNP

Za Alpina Žiri smo izvedli posodobitev ogrevalnega sistema na okolju prijaznejši utekočinjen naftni plin.

                                                                                                                                                                                     S pravo energetsko rešitvijo lahko prihranite tudi do 45 % pri stroških ogrevanja in pripravi sanitarne tople vode v primerjavi s klasičnimi ogrevalnimi sistemi. 

 

Nudimo širok nabor energetskih rešitev in možnih kombinacij. Poleg prehoda iz ogrevanja s kurilnim oljem na utekočinjeni naftni plin (UNP), ki velja za najčistejše fosilno gorivo, pripravimo tudi rešitev s toplotnimi črpalkami, kondenzacijskimi pečmi oz. kotli, hibridnimi sistemi ter kombinacijo ogrevanja in hlajenja.

Prednosti energetskih rešitev z UNP za poslovne objekte

  • Najbolj čisto fosilno gorivo z nižjimi trošarinami v primerjavi s kurilnim oljem

  • Strokovna intervencija in podpora 24/7

  • Zanesljiv energent, na katerega se lahko zanesete tudi v izrednih situacijah (ob izpadu elektrike ipd.)

  • Enostavno in udobno naročanje z dostavo po vsej Sloveniji

Rešitve za vašo dejavnost

Pri prenovi energetskih rešitev objektov, se posvetujte z našimi strokovnjaki, ki vam bodo predstavili tudi možnost odplačila investicije preko energetskega pogodbeništva, večletnega obročnega odplačila oz. drugih finančnih dogovorov. 

V skladu z evropskimi smernicami potrebe po trajnostnih rešitvah in zniževanju ogljičnega odtisa se spreminja tudi zakonodaja na področju trošarin, posledično pa tudi usmeritev pri prenovi in energetski sanaciji poslovnih objektov. Pri rešitvah energetske sanacije vam naši strokovnjaki z rešitvami predstavijo letne prihranke za uporabnike objekta, ki so po drugi strani skladni z zahtevami in smernicami EU. 


Iščete pravo rešitev za svoje podjetje?

Zaupajte nam, kakšne energetske rešitve vas zanimajo. Naša ekipa energetskih strokovnjakov bo podrobno preučila vaše povpraševanje in vam pomagala poiskati najboljšo rešitev za vaše poslovne izzive.

Referenčni projekti

Prednosti sodelovanja z Butan plinom?

  • Rešitev »na ključ« za potrebe objekta in same lokacije

  • Poiščemo ugodno rešitev za hlajenje in ogrevanje na plin ali hibridno rešitev v kombinaciji zanesljivega ogrevanja na plin in drugega energetskega vira

  • Vključeno svetovanje, priprava in izvedba projekta

  • Nudimo ugodne pogoje financiranja in energetsko pogodbeništvo

Webinar Butan plin
WEBINAR
Prijavite se na webinar Z alternativnimi energetskimi rešitvami do prihrankov, ki bo potekal v sredo, 6. 3. ob 10.30. uri Preverite več