Preskoči na vsebino
ogrevanje in hlajenje poslovnih prostorov s plinom

REŠITVE OGREVANJA ZA POSEL

Ena rešitev za ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

V celoti zadostimo potrebam vašega objekta – po ogrevanju in aktivnem hlajenju. Za hlajenje prostorov se še vedno v največji meri uporabljajo klimatske naprave, kar pa ni najbolj udobna rešitev za uporabnike – med drugim lahko delata težave reguliranje želene temperature in smer dovajanja hladnega zraka. Reverzibilne toplotne črpalke, klimati in druge sodobne rešitve vam omogočajo udobnejše hlajenje in tudi ogrevanje prostorov.

Nudimo podporo, svetovanje in izvedbo tekom celotnega projekta. Tudi po koncu montaže niste sami - omogočamo vodenje celotnega sistema na daljavo  - preko centralno-nadzornega sistema (CNS) za optimalno delovanje.

Hlajenje poslovnega prostora s toplotno črpalko

En sistem, dve rešitvi

Toplotna črpalka običajno služi prenosu toplote iz okolja v stavbo. Ta proces lahko dokaj enostavno obrnemo in toploto v poletnem času odvajamo iz prostorov. Pri tem črpalka še vedno deluje po svojem osnovnem principu, le da sta zamenjani vlogi uparjalnika in kondenzatorja, prenos toplote pa poteka v obratno smer.
 
Delovanje črpalke zagotavlja zanesljiv vir energije – utekočinjen naftni plin. 

Primeri rešitev

Ugodne možnosti financiranja

Ogrevanje z UNP v primerjavi z drugimi energenti ne prinaša večjih stroškov začetne investicije. Posoda za hranjenje plina (plinohram) in del zunanje inštalacije sta strošek dobavitelja. Nudimo tudi ugodne možnosti namestitve plinomera ali daljinsko vodenih sistemov upravljanja energetske postaje, ki omogočajo nadzor nad delovanjem in temperaturo v prostorih.

Preverite tudi

Webinar Butan plin
WEBINAR
Prijavite se na webinar Z alternativnimi energetskimi rešitvami do prihrankov, ki bo potekal v sredo, 6. 3. ob 10.30. uri Preverite več