Preskoči na vsebino
Ogrevanje poslovnih objektov na plin

REŠITVE OGREVANJA ZA POSEL

Do nižjih stroškov s hibridnim sistemom

Hibridne rešitve

Hibridni sistemi so se že skozi evolucijo izkazali za najboljše, saj so lahko zaradi svoje izjemne prilagodljivosti preživeli in šli naprej tudi v ekstremnih okoliščinah. V primeru energetskih rešitev gre pri hibridnih sistemih za sodelovanje dveh virov - hibridne toplotne črpalke in utekočinjenega naftnega plina (UNP). Za delovanje so potrebne tri enote: plinski kondenzacijski kotel, zunanja in notranja enota hibridne toplotne črpalke. 

Prihranek denarja za ogrevanje

Hibridne rešitve omogočajo do 35 % prihrankov na letni ravni.


Rešitev je primerna tako za novogradnje kot tudi za obstoječe sisteme ogrevanja, saj je sistem prilagodljiv na talno, stensko ali radiatorsko gretje.

Zakaj izbrati hibridne rešitve ogrevanja?

  • Večja zanesljivost obratovanja

    V primeru izpada enega vira ogrevanje v celoti prevzame drugi vir. V vsakem primeru lahko torej ena ali druga tehnologija pokrije morebiten popolni izpad dobave energije oz. energenta ali tehnične okvare enega ali drugega sistema.
  • Energetska učinkovitost

    Sodelovanje dveh virov omogoča, v danih vremenskih razmerah, najbolj optimalno izbiro energenta.
  • Delovanje brez skrbi

    Sistem je zasnovan tako, da uporabniki v nobenem primeru ne bi občutili preklopa med enim ali drugim sistemom ogrevanja. Delovanje je samodejno in uporabnika povsem razbremeni skrbi glede upravljanja, vklapljanja in podobno.

Preverite tudi

Potrebujete rešitev za vaš primer?

Pišite nam. Ekipa izkušenih energetskih strokovnjakov bo podrobno preučila vaše povpraševanje in vam pomagala poiskati najboljšo rešitev za vaš primer. 
Webinar Butan plin
WEBINAR
Prijavite se na webinar Z alternativnimi energetskimi rešitvami do prihrankov, ki bo potekal v sredo, 6. 3. ob 10.30. uri Preverite več