Na arhiv novic

25. 01. 2023 Jeklenke  | Novice podjetja

Varnost je vedno na 1. mestu

Varnostna navodila na Zeleni jeklenki

Skrb za varnost je tesno vpeta v vsa področja poslovanja Butan plina. Ob vsaki dostavi Zelene jeklenke na dom vam naš dostavljavec brezplačno priklopi oz. zamenja jeklenko. Če Zeleno jeklenko menjate sami, naj bo rokovanje z jeklenko varno in pravilno. V ta namen smo v Butan plinu pripravili navodila za varen in pravilen priklop jeklenke, ki jih najdete na obešanki na vsaki Zeleni jeklenki od četrtka, 26. 1. 2023, dalje.

Ne pozabite, da lahko tesnjenje jeklenke enostavno preverite s sprejem za preverjanje puščanja in uhajanja plina ali naredite test z milnico, nikakor pa ne uporabljajte odprtega ognja za odkrivanje uhajanje plina.
Več nasvetov o varni uporabi Zelene jeklenke lahko najdete tudi na naši spletni strani pod Varnost in nasveti, enostavne nasvete s prikazom pravilne menjave jeklenke pa si lahko tudi natisnete in jih shranite v bližini hrambe jeklenke. Tako bodo napotki pri roki vsem v vašem gospodinjstvu, ki zagotovijo menjavo jeklenke. Navodila v enostavni obliki za prenos in tisk najdete na povezavi.