Preskoči na vsebino
Na arhiv novic

16. 03. 2020 Novice podjetja  | Ogrevanje  | Jeklenke

Dobava energije ni ogrožena

Dobava energije ni ogrožena.

Glede na aktualne razmere v državi tudi v družbi Butan plin izvajamo vse potrebne ukrepe za zaščito naših zaposlenih in strank skladno s navodili ter priporočili nacionalnih organov. Vsem svojim odjemalcem po vsej Sloveniji oziroma uporabnikom naših storitev zagotavljamo nemoteno dobavo energije.
Glede na številne klice naših uporabnikov javno obveščamo, da dobava plinskih jeklenk, plin za ogrevanje in tudi avtoplina ni ogrožena in bomo še naprej nemoteno oskrbovali naše odjemalce ter zagotavljali ustrezno zalogo plina. Družba Butan plin je ob aktualnih razmerah povezanih z epidemijo koronovarisa sprejela in nemudoma začela izvajati vse potrebne ukrepe.
Za potrebe zaščite naših zaposlenih kakor tudi uporabnikov smo uvedli najstrožje higienske ukrepe na delovnem mestu z uporaba razkužil ter ozaveščanjem o pravilnem umivanju rok, ustrezni higieni kihanja in kašljanja.
Posebej izpostavljena skupina na terenu – dostavljavci in tehniki, ki so še posebej izpostavljeni različnim okoliščinam in stikom, pri delu obvezno uporabljajo razkužila, rokavice, maske ter drugo potrebno opremo.
Glede na to, da se predvideva še nadaljnje širjenje virusa po svetu, bomo v podjetju še naprej izvajali zgoraj navedene proaktivne ukrepe in hkrati pozivamo vse odjemalce in drugo javnost, da dosledno upošteva navodila pristojnih služb in s tem pripomore k skupnemu reševanju nastale situacije.
Ostanite zdravi!
Butan plin d. d.