Na arhiv novic

19. 10. 2021 Novice podjetja  | Ogrevanje

Varni pred ogljikovim monoksidom

Čas kurilne sezone je tu. Zaščitite sebe in svoje najdražje z detektorji ogljikovega monoksida in preprečite resne, morebiti celo usodne posledice zastrupitve s tem nevidnim plinom.
Ogljikovemu monoksidu pravimo tihi ubijalec z razlogom. Je zelo strupen plin, obenem pa ga s človeškimi čutili ne moremo zaznati, saj je brez barve, vonja in okusa. Zato smo nevarnosti lahko izpostavljeni praktično kjerkoli, pa tega pravočasno ne bomo odkrili. Še posebej moramo biti pozorni v slabo prezračenih kurilnicah in prostorih s pečjo, garažah, poškodovanih dimnikih, kuhinjah s plinsko ploščo, avtodomih, plovilih … vse povsod kjer je prisotno izgorevanje fosilnih goriv.
Detektorji ogljikovega monoksida so vam na voljo v naši spletni trgovini ali v Trgovini Butan plin na Verovškovi ulici 70 v Ljubljani.

1. 01. 2022 • Ogrevanje | Novice podjetja

Sprememba cen UNP 

 Preteklo leto so zaznamovale izjemne podražitve in ekstremna gibanja nabavnih cen na energetskih trgih. Razmere še niso…

Preberite več

16. 12. 2021 • Ogrevanje | Novice podjetja

Nepredvidljiva gibanja cen

V preteklem letu smo bili priča izjemnim podražitvam in gibanjem cen na energetskih trgih. Tudi v Butan plinu smo zabeležili najbolj drastično…

Preberite več