Preskoči na vsebino
Na arhiv novic

28. 11. 2021 Novice podjetja

Nova podoba Butan plin

Nova podoba Butan plin
Nova celostna grafična podoba je poenotena s podobo krovne družbe SHV Energy, s katero je Butan plin strateško povezan. Odslej nas boste lahko prepoznali po novem minimalističnem logotipu v kombinaciji rdeče, črne in bele barve.

Razen nove podobe se za uporabnike nič ne spreminja – tako vizija kot vse storitve podjetja ostajajo nespremenjene. Prav taka ostaja v svoji prepoznavni barvi Zelena jeklenka. Ta se poleg barve od drugih jeklenk na trgu loči tudi po vsebini, saj vsebuje 20 % povsem obnovljivega vira energije, tj. biopropana

Vedno ugodna in zanesljiva energetska oskrba, a v novi preobleki

Celostna grafična podoba družbe Butan plin se je poenotila s podobo skupine SHV Energy. Spremenjen logotip sedaj vsebuje minimalističen znak v rdeči barvi, ki ga dopolnjuje črn napis. Nov logotip in prevladujoče barve – rdeča, črna in bela – bodo aplicirane na vse fizične materiale (dopisni listi, računi, letaki in table) in vse digitalne platforme (nove profilne in naslovne fotografije na družabnih omrežjih). 

S prijazno energijo naprej

Butan plin je v lasti italijanske družbe Liquigas, strateško pa se povezujemo z nizozemsko družbo SHV Energy, kar je z vidika zanesljivosti dobave velika prednost. Povezanost z mednarodnim okoljem družbi omogoča stabilnost, zanesljivo oskrbo in priložnost za trajnostno delovanje v prihodnosti. Skupna zaveza korporacije je proizvodnja energije iz 100% obnovljivih virov do leta 2040. Na temeljih izkušenj krovne skupine in poudarkom na upoštevanju lokalnih potreb bo družba Butan plin še naprej zagotavljala najboljše energetske rešitve za slovenske uporabnike.