Na arhiv novic

7. 04. 2023 Novice podjetja

Nov izvod revije Val energije že čaka na bralce

Nova revija Val energija
Tiskani izvodi naše brezplačne revije Val energije so že na voljo našim cenjenim strankam in zvestim bralcem. V zadnji izdaji vas čakajo zanimive vsebine s področja ogrevanja in kuhanja z UNP. Preverite, kakšne so prednosti plinskih jeklenk na jadranju, intervju s chefom Igorjem Jagodicem iz restavracije Strelec, ločite, kaj so miti in kaj resnice, ko beseda nanese na plinske jeklenke ter zakaj na plinski kuhalnik prisegajo kolesarji na izjemno zahtevnih odpravah na nadmorski višini nad 5.000 m. 

Revija postreže tudi s predstavitvijo poslovnih rešitev za podjetje Alpina Žiri in Ograje Kočevar ter predstavi energent propan – njegove prednosti, možnosti uporabe, sestavo ipd. Ker pa želimo revijo prilagoditi željam bralcev, vas tokrat poleg nagradnih križank ter sudoku izzivov, v njej čaka tudi poziv k anketi. Z izpolnjenjem kratke ankete o zadovoljstvu z revijo imate možnost sodelovati tudi v nagradnem žrebu, v katerem lahko zadenete plinski žar in druge lepe nagrade.

Lepo vabljeni, da prelistate revijo ter svoje mnenje o njeni vsebini in izgledu delite z nami v spletni anketi. Če bi želeli prejeti svoj brezplačni tiskan izvod revije, pa lahko to uredite tudi prek naročila v spletnem obrazcu.