Na arhiv novic

7. 07. 2022 Novice podjetja  | Akcije

Obiščite planinske koče z ležalnikom Butan plina

Butan plin ležalnik  na domu pri Kamniški Bistrici
Spočijte se v objemu slovenskih planin na naših megaležalnikih
Obiščite naše gore in si privoščite počitek na enem naših megaležalnikov. Pričakali vas bodo v Logarski dolini, na Krnici, Vršiču, dolini Tamar, na Gospodični, Sviščakih, Bohorju, v Kamniški Bistrici in na Krimu.

Ker so trajnostne in okolju prijazne rešitve tesno vpete v našo vizijo in vrednote si v Butan plinu prizadevamo tako zaposlenim kot tudi svojimi strankam približati oddih v naravi. Ljubezen do neokrnjene narave in planinarjenja pa je zanetila željo, da vsem popotnikom na kočah, kjer je po navadi prav plin tisti energent, ki poskrbi za topel obrok in sobo, ponudimo velik stol za pravo pavzo.

Če se boste torej odpravili na Kočo na Bohorju, Planinski dom Majerhold, Planinski dom Tamar, Poštarski dom na Vršiču, Mihov dom na Vršiču, Koča na Krnici, Planinska koča pri Gospodični, Planinski dom Sviščaki, Koča pri Savici, Dom v Kamniški Bistrici, Planinski dom na Krimu, si spočijte na naših megaležalnikih. Če pa boste svojo fotografijo z ene od lokacij in našim novim stolom pripeli na svoj Facebook zid ter nam jo poslali v vednost (označili Facebook profil Butan plin), bomo poskrbeli tudi za drobno pozornost za hribolazce.