Na arhiv novic

7. 03. 2023 Blog  | Jeklenke  | Ogrevanje  | Novice podjetja

Lepa beseda lepo mesto najde

Dostava Zelene jeklenke in trgovina Verovškova
Naše delo se v številnih točkah prepleta z ljudmi. Nenazadnje je v samem jedru našega delovanja energija, ki jo pripeljemo do strank. Pri vas pa se energija se pretvori v topel dom, vročo kopel, skuhano kosilo ali pa poganja in skrbi za uspešno poslovanje podjetja. Pri vsakem sodelovanju pa je prav zaupanje ključnega pomena.
 

Največ šteje to, da se lahko zanesemo na ljudi in dobavitelja ter smo brez nepotrebnih skrbi, saj vemo, da bo naloga opravljena pravočasno, zanesljivo, varno in po možnosti z nasmehom. To pa so tudi prednosti, ki jih ob sodelovanju z nami izpostavljajo naše stranke.

Dostava Zelene jeklenke na dom

V teh mesecih se je Karmen, naša predstavnica kontaktnega centra, podala na pot z dostavljavcem, da bi iz prve roke pridobila informacije strank o tem, česa si najbolj želijo ter kaj je tisto, kar najbolj cenijo pri naši dostavi in Zeleni jeklenki. 

Večina strank ji je zaupala, da jeklenko na dom naročajo že vrsto let, najbolj pa pri tej storitvi cenijo prijaznost dostavljavca, zanesljivo dostavo na dom in udobno naročanje; pokličeš in dobiš.

Tudi strokovni odgovori na vprašanja, še posebej tista, ki se nanašajo na varno rokovanje z jeklenkami so pomemben dejavnik pri zadovoljstvu strank. Pogosta vprašanja naših strank smo zbrali tudi v blogu 10 najpogostejših vprašanj o plinskih jeklenkah. Kadar pa so stranke zares zadovoljne, nam svoje pohvale sporočijo tudi pisno ali prek telefona. Spodaj je le nekaj utrinkov, ki smo jih bili deležni v zadnjih mesecih. Pogosto pa cenjene stranke svojo hvaležnost pokažejo tudi s kakšnimi podarjenimi piškoti ali kavico, ki razveseli naše dostavljavce.

Podobno pa tudi mi poskrbimo za drobne pozornosti tekom leta. Rožice za nežni spol ob osmem marcu ali novoletni koledar so naše stalne akcije, ki vedno znova razveselijo cenjene stranke.


Dostava Zelene jeklenke na dom
Dostava Zelene jeklenke na dom
Dostava Zelene jeklenke na dom
Dostava Zelene jeklenke na dom

Pohvale dostave na dom

  • Zelo bi pohvalila šoferja. Je izjemno prijazen gospod in ko je mož zdoma, mi vedno prinese jeklenko na teraso, saj je težka in sama težko to naredim. Vse pohvale! Gospa Marija iz Črnega vrha nad Idrijo
  • Vaš voznik je zelo priden. Vedno potrobi, da vem, da je prišel. Zelo prijazen je. Gospa Ana iz Postojne
  • Zelo smo zadovoljni z vašo dostavo in dobavo. Že od začetka koristimo vašo storitev in nam je super. Vedno je bilo tako, kot smo se dogovorili, zato vemo, da se lahko zanesemo na vas. In to vsem javno povem. Gospod Franc iz Domžal
  • Pravkar sem dobila dostavo plina in bi rada samo pohvalila vašega dostavljavca. Ne samo, da je izjemno prijazen, ampak mi je z nasvetom prihranil še eno pot. Glede na to, da se sama na te stvari čisto nič ne spoznam, ker nisem prej nikoli uporabljala plina, so mi vse informacije zlata vredne. Res je pustil zelo dober vtis in se mi je zdelo pomembno, da to delim z vašim podjetjem. Gospa Sabi
  • Tako sem zadovoljna z vami. Prijazni ste, pokličete me in mi pripeljete jeklenko. Hvala vam! Gospa Marija iz Jesenic

Ali ste vedeli?

Z dostavo na dom zbirate tudi točke zvestobe. Vsak nakup plina v Zeleni jeklenki vam prinese 1 točko. Za vsakih 10 točk, ki jih zberete v obdobju do 3 let prejmete plin v 11. jeklenki brezplačno.*

*Akcija ne velja v Ljubljani oz. krajih s hitro dostavo.

Odpiralni časi

Specializirana trgovina za plin in plinske izdelke je odprta vsak delavnik do 18. ure, v soboto pa do 13. ure. Enostaven in pokrit dostop je mogoč tudi z avtodomom, zato nalaganje jeklenk in polnjenje ne predstavlja nobenih ovir.

Specializirana trgovina za plin in plinske izdelke

Kaj pa najbolj navdušuje naše stranke v Specializirani trgovini za plin in plinske izdelke? Predvsem je to strokoven nasvet prodajnega osebja z dolgoletnimi izkušnjami. Pri nakupu plinskih izdelkov je varnost vedno ključnega pomena, zato je izjemno pomembno, da se že pred nakupom pozanimamo o pravih priključkih, dodatnih varnostnih elementih, da vemo, kje bomo napravo uporabljali in kaj nam bo omogočilo najboljši izkoristek le-te. Če ste torej v dvomih ali pa bi pred nakupom želeli dodatna pojasnila, ste lahko prepričani, da vam bodo prodajalci trgovine na Verovškovi 70 znali postavit prava vprašanja in pomagali do prave rešitve. Pa naj gre za izdelke za kampiranje in avtodom, žar z opremo, izdelke za mojstre ali pa nego avtomobila na plinski pogon. 

Kot zanimivost, vam lahko zaupamo, da se v trgovini poleti pogosto ustavijo tudi tujci – največ iz Nemčije, Francije ali Nizozemske. Ti najbolj cenijo storitev polnjenja turističnih jeklenk, za katere imamo na Verovškovi vse potrebne priključke, kar pa je v Sloveniji precej redko. 


Butan plin trgovina Verovškova
Specializirana trgovina za plin in plinske izdelke je dobro založena s plinskimi jeklenkami, drobnim materialom in drugimi napravami za žar, kampiranje, mojstrsko delavnico in drugo.

Nekaj pohval naših strank trgovine pride tudi v pisni obliki (včasih celo prek družbenega omrežja Twitter):

  • Kot ljubitelj starodobnih kamperjev sem pri obnovi naletel na problem pri plinski napeljavi. Vaši zaposleni so mi resnično odlično pomagali, svetovali in skupaj smo našli rešitev za celotno zadevo. Vodja in se sodelavec sta mi praktično uredila celotno plinsko napeljavo. Hvala za vso pomoč.
  • Še vedno kuham na plin 😊 danes sem morala zamenjati jeklenko. Pripeljala sem se pred Butan plin na Verovškovi in takoj je pristopil mladenič z nasmehom, da bo on vzel in zamenjal. Tako mi ni bilo treba nič vzdigovati. Vedno so male stvari! Absolutno #pohvala na dan

Naročilo prek spleta

Plin za ogrevanje  lahko naročite tudi prek spletnega obrazca, plačilo pa lahko uredite bodisi v enkratnem znesku, če pa plačujete mesečno (plinomer) lahko v dogovoru z izbranimi bankami omogočimo tudi direktno bremenitev ali e-račun.

Plin za ogrevanje

Plin za ogrevanje v Butan plinu dostavljamo s cisternami po vsej Sloveniji. Nenapisano pravilo je sicer, da je potrebno plin naročiti, ko zaloga v plinohramu pade pod 25 %, saj lahko tako pravočasno zagotovimo plin, predno ga zmanjka. Zavedati se je treba, da lahko vedno pride do nepredvidljivih situacij kot so izredne vremenske razmere, neprevozne ceste (sneg), okvare vozil ali bolniške odsotnosti. Vse to pa lahko vpliva na to, da je na naročilo izjemoma treba počakati kak dan dlje. A ker se zavedamo, da je topel dom, še posebej v zimskih mesecih, res osnovnega pomena, se v vsaki situaciji naša ekipa trudi, da so plinohrami čimprej spet napolnjeni, stranke pa razbremenjene nepotrebnih skrbi. Marsikdo, nam hvaležnost poplača s toplo in prijazno besedo.

Dostava plina za ogrevanje Krvavec
  • Ob našem zadnjem naročilu dostave plina za plinohram, ko so bile po zadnjem sneženju vremenske razmere pri nas res katastrofalne, naša hiša pa nedostopna zaradi zasnežene ceste, se bi vam rada iskreno zahvalila za trud in predanost, posebno vaši logistični enoti. Še posebna zahvala gre šoferje. Brez osebnega angažiranja vaših fantov ne bi šlo. Zdaj smo spet na toplem in brez skrbi. Iskrena hvala! Gospa Mojca in g. Miro iz Grosuplja
  • Rada bi pohvalila hitro in strokovno pomoč vaših serviserjev in gospe, s katero sem govorila po telefonu. Odpovedalo nam je namreč gretje z UNP. Čez pol ure sem se že posvetovala z serviserji, ki so takoj prišli. Bali smo se, da se bomo morali še kar nekaj časa greti s pečkami, pa je gretje normalno delovalo še isto dopoldne. Hvala za res hitro ukrepanje in prijaznost. Gospa Lucija iz Ljubljane
  • Včeraj nam je zmanjkalo plina za ogrevanje, kar smo žal prepozno ugotovili, zato sem včeraj ob naročilu prosila za čimprejšnjo dostavo. Že danes zjutraj je bilo naročilo realizirano tako da smo spet na toplem. Najlepše se zahvaljujem za tako hitro odzivnost. Gospa Nuša iz Škofje Loke

Vse pohvale strank vedno predamo tistim, ki so najbolj zaslužni za prijazne besede in lahko ste prepričani, da vsem nam z njimi polepšate dan. Prav tako pa si k srcu vzamemo tudi tiste bolj kritične besede, ki nam pomagajo storitve izboljšati in opozorijo na točke, kjer je še prostor za izboljšave. Če bi nam tudi sami želeli sporočiti povratno informacijo o naših storitvah, lahko to uredite prek spletnega obrazca.