Butanplin

OGREVANJE PROSTORA

Plinske kondenzacijske peči

Zakaj izbrati plinsko kondenzacijsko peč?

Stroške ogrevanja lahko občutno znižate že z zamenjavo stare in dotrajane plinske peči z novo kondenzacijsko. Uporaba kondenzacijske plinske peči zagotavlja kar do 20 % nižje stroške delovanja kot so pri običajni plinski peči.

ODKRIJ

Hibridni sistem ogrevanja

Hibridni sistem ogrevanja = dva vira pridobivanja toplote (toplotna črpalka + plinski kotel)

Hibridni sistem je inovativna alternativna rešitev ogrevanja, kjer sta v sinergičen sistem povezana dva različna vira pridobivanja toplote. Tako lahko prihranite tudi do 45 % pri stroških ogrevanja in pripravi sanitarne tople vode v primerjavi s klasičnimi ogrevalnimi sistemi.

ODKRIJ

Toplotne črpalke

Z različnimi paketnimi rešitvami kombiniranja energentov si lahko zagotovite tudi več kot 40 % nižje stroške ogrevanja.

S paketnimi rešitvami lahko obstoječe ogrevanje na UNP enostavno dopolnite z drugim energetskim virom ter tako prihranite pri stroških ogrevanja. Strokovnjaki družbe Butan plin vam bomo pomagali pri izbiri najprimernejše paketne rešitve na ključ.

Toplotna črpalka odlično poskrbi za ogrevanje v prehodnih obdobjih, ko temperature še niso tako nizke. V mrzlih zimskih dneh, ko so potrebe po toploti zelo velike pa za vaše udobje in primerno topel dom poskrbi plinski kotel.

ODKRIJ

Poskrbite, da boste z energijo dobro oskrbljeni.

Izbirate lahko med različnimi plinohrami, s plinomerom pa je omogočen nadzor nad porabo ter stroški. Pri odločitvi vam bomo z veseljem pomagali in poskrbeli, da se bodo vse potrebne aktivnosti odvile hitro, varno in strokovno.

ODKRIJ
AKTUALNE AKCIJE