Butanplin

DISTRIBUTERJI

Zelena luč za vaš posel.

DISTRIBUTERJI ZELENE JEKLENKE

Zelena jeklenka je prepoznavna blagovna znamka, ki jo spremlja vse polno odličnih lastnosti, zaradi katerih se kupci odločajo prav za njo. Kot pooblaščeni distributer Zelene jeklenke si zagotovite brezhiben izdelek, poleg tega pa tudi izkušenega partnerja, ki vam zagotavlja celostno podporo od zanesljive dostave do varnosti.

VAŠA PRILOŽNOST

Nudimo vam izrazito individualen ter dosledno partnerski odnos. Izkušnje, znanje in konstantna prisotnost na trgu so tiste prednosti, zaradi katerih dobro razumemo, kaj potrebujete za uspešno poslovanje. Distributerji so pomemben člen pri zagotavljanju vrhunske storitve, zato družba Butan plin k distributerjem pristopa z idejo o partnerstvu ter izrazito individualni podpori.

Z bogatimi izkušnjami na področju utekočinjenega naftnega plina vam lahko zagotovimo podporo na vseh področjih, ki so ključna za uspeh vašega podjetja na trgu. Zagotavljamo vam redno in zanesljivo dobavo, prilagodljivost glede zalog in intervalov nabave. Poskrbimo za vso promocijsko gradivo za pospeševanje prodaje in pomagamo pri postavitvi privlačnega prodajnega mesta. Ker je varnost na prvem mestu, vam pomagamo zagotoviti varno hrambo ter vas izobražujemo o varnem ravnanju z UNP.

VARNOST

Kriterij varnosti je eno naših ključnih načel poslovanja.

Z vizijo, razvojno strategijo, poslovno inovativnostjo in prodornostjo ustvarjamo pogoje za poslovanje z omejenimi varnostnimi tveganji. Pri tem se opiramo na evropske, interne in slovenske standarde ter na sodobna poslovna orodja, ki vključujejo tudi metodologijo projektiranja integralnega varnostnega sistema.

Družba Butan plin posluje na način, ki vsem uporabnikom zagotavlja varno, zanesljivo in okolju prijazno oskrbo z utekočinjenim naftnim plinom. V tem smislu odgovorno ravnamo z vsemi segmenti ponudbe ter dosledno spoštujemo vse zakonske predpise, ki se nanašajo na varno uporabo in delo z UNP.

Poleg tega skrbimo za redna izobraževanja in osveščanje zaposlenih in dostavljavcev plina, inštalaterjev, pooblaščenih prodajalcev ter končnih uporabnikov.

Skrb za varnost smo integrirali v vsa področja svojega poslovanja, med drugim tudi v podporne storitve za kupce. Ob vsaki dostavi plina v jeklenkah na dom strokovno usposobljen dostavljavec brezplačno priklopi jeklenko, zamenja tesnilo in preveri plinsko napeljavo. Ob vsakem polnjenju plinohrama strokovno usposobljen dostavljavec preveri plinsko neprepustnost vseh spojev – cevi, navojev ter regulatorjev. V primeru da vendarle pride do napak ali puščanj, posreduje posebna služba za intervencije

INŠTALATERJI IN ENERGETSKI STROKOVNJAKI

Postanite del dinamične in uspešne mreže.

INŠTALATERJI

Družba Butan plin vselej išče zanesljive ter odgovorne posameznike, s katerimi lahko uresničuje visoko zastavljene cilje. Ena ključnih značilnosti družbe je vrhunska storitev – od zanesljive dobave do varne uporabe. Kot pooblaščenemu inštalaterju ali energetskemu svetovalcu vam nudimo veliko priložnosti za poslovno rast.

Prednosti sodelovanja z velikim ponudnikom je mnogo, varnost in zanesljivost pa sta na vrhu seznama. Družba Butan plin je del ene največjih energetskih povezav na svetu, skupine SHV Energy, ki s številnimi podružnicami posluje v 27 državah sveta na treh kontinentih, skupno pa zaposluje več kot 16.000 ljudi. Smo zanesljiv ponudnik utekočinjenega naftnega plina, ki nudi izjemno dinamično delovno okolje. Za sodelavce tako vselej iščemo odgovorne, resne, zanesljive posameznike, ki obvladajo rokovanje z utekočinjenim naftnim plinom.

POSTANITE INŠTALATER ALI ENERGETSKI SVETOVALEC ZA BUTAN PLIN

Energetski viri so ključno področje delovanja vsake družbe in zato odlična poslovna priložnost.

Svojo vlogo za sodelovanje lahko enostavno in hitro oddate kar preko tega spletnega obrazca.

AKTUALNE AKCIJE