Butanplin

PLIN V ZELENI JEKLENKI

PRVA IN EDINA jeklenka v Sloveniji polnjena z BIOpropanom.

Z vrhunsko jeklenko je življenje bolj udobno, enostavno in varno.

Vsaka jeklenka je ustrezno pregledana, preizkušena, čista in varna. Zelena jeklenka je nižja in lažja, polnjena z 10 kg propana ali mešanico butana in propana, v kateri je tudi 20% biopropana, ki je po zmogljivosti in kakovosti enak navadnemu UNP. Z Zeleno jeklenko pa je povezana še vrsta ugodnosti in udobje, zaradi katerega je kuhanje pravi užitek.

*Razen za področja mesta Ljubljana z ekspresno dostavo Zelene jeklenke na dom: Bežigrad, Center, Črnuče, Dravlje, Golovec, Jarše, Moste, Polje, Posavje, Rožnik, Rudnik, Sostro, Šentvid, Šiška, Šmarna gora, Trnovo in Vič.

NAKUP IN DOSTAVA ZELENE JEKLENKE

Naročite Zeleno jeklenko in pripeljemo vam jo na dom po vsej Sloveniji!

Za 10 kg UNP v Zeleni jeklenki boste odšteli 25,20 €, kar vključuje DDV in strošek dostave. Ponujamo tudi plin v jeklenkah različnih velikostih, in sicer 5, 10 in 35 kg.

Na območju Ljubljane vam Zeleno jeklenko dostavimo vsak dan v roku 2 ur, drugje vsak teden, ponekod tudi vsak dan. Z vsakim nakupom preko dostave na dom zbirate točke z Zeleno kartico ugodnosti, s katero imate plin v vsaki 11. jeklenki brezplačno*.

V primeru, da Zelene jeklenke še nimate, plačate enkratni strošek najema jeklenke, ki znaša 18€. Pri tem prejmete kavcijsko potrdilo, ki ga skrbno shranite, saj vam ob vračilu Zelene jeklenke povrnemo denar v vrednosti, ki je zapisana na potrdilu. Če imate doma še vedno oranžno jeklenko, jo lahko enostavno in brezplačno zamenjate za Zeleno.

 

Kako prepoznam Zeleno jeklenko?

         Butan plin dostavno vozilo.

Varnostna folija na ventilu jeklenke.

Urejen dostavljavec, ki vam izstavi račun.

Zelena jeklenka je varna jeklenka.

S pravilno uporabo in menjavo jeklenke (10 korakov za varen in pravilen priklop jeklenke) je varnost zagotovljena. Zelena jeklenka ima na ventilu nameščeno zaščitno folijo z napisom Butan plin, s katero vam jamčimo, da je:

  • tehnično brezhibna in skladna z evropskimi standardi,
  • čista, brez madežev ali neprijetnega vonja,
  • in pravilno polnjena z natanko 10 kg plina in vzdrževana.

Njena prednost je, da je opazno nižja (520 milimetrov, premer 300mm) kar omogoča lažjo namestitev, zaradi visokokakovostnega jekla pa je ob enaki količini plina tudi lažja. Odslej jo boste lahko še lažje nosili, saj ima nova serija kar dva ročaja. Tara (velika črna številka, odtisnjena na jeklenki) vam pove, koliko tehta prazna embalaža. Če ji prištejete še natanko 10 kilogramov, kolikor je v Zeleni jeklenki plina, dobite skupno težo Zelene jeklenke.

Zelena jeklenka je posebna tudi v tem, da jo vedno spremlja vrhunska storitev, ki vam zagotavlja visoko raven udobja in zadovoljstva.

*Razen v Ljubljani.

PRODAJNA MESTA ZELENE JEKLENKE

Poiščite vam najbližjega pooblaščenega prodajalca Zelenih jeklenk.

Z razvejano mrežo pooblaščenih prodajalcev skrbimo, da so vam povsod po Sloveniji na voljo varne, pravilno polnjene, vedno čiste ter vzdrževane Zelene jeklenke. Bistveno krajša pot do nove jeklenke in številne ugodnosti so dobri razlogi, da še naprej kuhate z Zeleno.

      AKTUALNE AKCIJE