zelena jeklenka butanplin

JEKLENKE

Zelena jeklenka

Varna. Nižja. Lažja. Zelena.

Vsaka jeklenka je ustrezno pregledana, preizkušena, čista in varna. Zelena jeklenka je nižja in lažja, polnjena bodisi z 10 kg propana, mešanico butana in propana (klasična gospodinjska Zelena jeklenka). Z Zeleno jeklenko pa je povezana še vrsta ugodnosti in udobje, zaradi katerega je kuhanje pravi užitek.

Kot edini dobavitelj vam omogočamo tudi nakup Zelene jeklenke s 100 % Futuria propanom, ki proizvede kar do 80 % nižji ogljični odtis v primerjavi z UNP.

  • Naročila 24/7, 365/leto

  • Hitra dostava na dom

  • Plin v vsaki 11. jeklenki brezplačno*

Nakup in dostava

Nakup in dostava jeklenke

Naročite Zeleno jeklenko in pripeljemo vam jo na dom po vsej Sloveniji!

Poleg 10 kg UNP v Zeleni jeklenki ponujamo tudi plin v jeklenkah različnih velikostih, in sicer 5, 10 in 35 kg. Na območju Ljubljane vam Zeleno jeklenko dostavimo vsak dan v roku 2 ur, drugje vsak teden, ponekod tudi vsak dan. Naročila sprejemamo 24/7 (naročila prispeta po 19h, med vikendi in prazniki pa po 17h, bodo obdelana naslednji dan).

Z vsakim nakupom preko dostave na dom zbirate bonitetne točke, z zbranimi 10-imi točkami, imate plin v vsaki 11. jeklenki brezplačno*. Število zbranih točk se zbira na vašem elektronskem računu in ga lahko enostavno preverite na izdanem računu ob nakupu plina ali na brezplačni telefonski številki 080 2005. Ugodnost velja za uporabnike (fizične osebe), veljavnost bonitetnih točk pa je 3 leta od datuma prejema, točke niso prenosljive.

V primeru, da Zelene jeklenke še nimate, plačate enkratni strošek kavcije za jeklenko. V skladu s Splošnimi pogoji uporabe jeklenke vam ob morebitnem vračilu Zelene jeklenke znesek kavcije vrnemo. Če imate doma še vedno oranžno jeklenko, jo lahko preko dostave na dom z doplačilom do polne kavcije enostavno zamenjate za Zeleno jeklenko.   

*Ne velja za področja mesta Ljubljana: Bežigrad, Center, Črnuče, Dravlje, Golovec, Jarše, Moste, Polje, Posavje, Rožnik, Rudnik, Sostro, Šentvid, Šiška, Šmarna gora, Trnovo in Vič.

Kako prepoznam Zeleno jeklenko?

Nova dostavna vozila Zelene jeklenke na stisnjen zemeljski plin

Butan plin dostavno vozilo

Butan plin nova zascitna folija

Varnostna folija na ventilu jeklenke

Racun za jeklenko

Izdan original račun

Ugoden nakup Zelene jeklenke

Zelena jeklenka je varna jeklenka

S pravilno uporabo in menjavo jeklenke (10 korakov za varen in pravilen priklop jeklenke) je varnost zagotovljena. Zelena jeklenka ima na ventilu nameščeno zaščitno folijo z napisom Butan plin, s katero vam jamčimo, da je:

  • tehnično brezhibna in skladna z evropskimi standardi,
  • čista, brez madežev ali neprijetnega vonja,
  • pravilno polnjena z natanko 10 kg plina ter vzdrževana.

Njena prednost je, da je opazno nižja (520 milimetrov, premer 300mm), kar omogoča lažjo namestitev, zaradi visokokakovostnega jekla pa je ob enaki količini plina tudi lažja. Odslej jo boste lahko še lažje nosili, saj ima nova serija kar dva ročaja.

Tara (velika črna številka, odtisnjena na jeklenki) vam pove, koliko tehta prazna embalaža. Če ji prištejete še natanko 10 kilogramov, kolikor je v Zeleni jeklenki plina, dobite skupno težo Zelene jeklenke.
Zelena jeklenka je posebna tudi v tem, da jo vedno spremlja vrhunska storitev, ki vam zagotavlja visoko raven udobja in zadovoljstva.

Prodajna mesta

Prodajna mesta Zelene jeklenke

Poiščite vam najbližjega pooblaščenega prodajalca Zelenih jeklenk.

Z razvejano mrežo pooblaščenih prodajalcev skrbimo, da so vam povsod po Sloveniji na voljo varne, pravilno polnjene, vedno čiste ter vzdrževane Zelene jeklenke. Bistveno krajša pot do nove jeklenke in številne ugodnosti so dobri razlogi, da še naprej kuhate z Zeleno.

Splošni pogoji

Splošni pogoji družbe Butan plin za dostavo na dom so sestavljeni v skladu z veljavnimi predpisi.  Vsak kupec oziroma uporabnik jeklenke se je dolžan seznaniti s pogoji uporabe in nakupa ter s splošnimi pogoji dostave na dom.

Več o splošnih pogojih vračila kavcije, menjavi oranžne jeklenke za Zeleno ter vračilu Zelene jeklenke preberite v dokumentu Splošni pogoji uporabe jeklenke.

Ne veste, katero jeklenko potrebujete?

Poiščite pravo jeklenko za svoje potrebe.