Na arhiv novic

12. 09. 2023 Novice podjetja  | Akcije

Jesenski dan trgovine

Butan plin Dan trgovine kostanj
Bodite pripravljeni na jesenske kostanjeve piknike in si zagotovite nov in ugoden boben za kostanj, opremo za varjenje, grelnik ali detektor plina in to vse z 10 % popustom. Popust bo na voljo samo na dan trgovine v četrtek, 19. oktobra 2023 in še to le za stranke v trgovini na Verovškovi 70 v Ljubljani, ki bo, tako kot običajno, odprta med 7.45 in 18. uro. Za dobro vzdušje bo poskrbljeno, saj se bodo vsi kupci razveselili merice sveže pečenega kostanja ali prigrizka iz pečice Ooni. Zavrteli boste lahko kolo sreče in se potegovali za lepe nagrade. Ne zamudite!

Večina že dobro pozna našo Specializirano trgovino za plin in plinske izdelke, saj je med vsemi, ki so kdaj pri plinskih izdelkih naleteli na vprašanje ali dilemo, priznana kot trgovina s strokovnjaki, ki najdejo pravo rešitev za vsak izziv. To povedo naše zveste stranke, ki se rade vračajo med prijazno in zaupanja vredno osebje. Tudi mi zvestobo naših strank radi nagradimo z akcijami in posebnimi ugodnostmi kot je dan trgovine.

Kot spomladi, si boste lahko na dan trgovine tekom poldneva ogledali, kako se z bobnom za kostanj brez kakršnega koli truda speče ta jesenska dobrota. Demonstrirali bomo enostavno pripravo slastnih grižljajev v plinski pečici  Ooni (kaj točno bomo pripravili pa je še skrivnost). Kupci pa boste lahko oboje tudi testirali in se iz prve roke prepričali, da gre res za vrhunske izdelke, ki vam poenostavijo življenje. Vsak gost bo imel možnost zavrteti kolo sreče – prav vsako polje vas bo obdarilo.

Vsi izdelki v trgovini (razen plina) bodo le na ta dan na voljo z 10 % popustom. Parkiranje je možno pri trgovini (tudi za tiste z avtodomom), zato nikar ne zamudite in nas v četrtek, 19. oktobra obiščite na Verovškovi 70 v Ljubljani.

Boben za kostanj

Boben za kostanj

Obiščite nas 19. 10. in si zagotovite svoj boben za kostanj z 10 % popustom