Na arhiv novic

31. 03. 2023 Novice podjetja  | Akcije

Dan specializirane trgovine za plin in plinske izdelke

Dan trgovine Butan plin pomlad 2023
Ne odlašajte s pripravami na žar sezono in poletne dogodivščine in si zagotovite nov žar, turistično jeklenko, kuhalnik za kampiranje ali vrtni set za učinkovito in okolju prijazno odstranjevanje plevela vse z 10 % popustom. Popust bo na voljo samo na dan trgovine v četrtek, 20. aprila 2023 in še to le za stranke v trgovini na Verovškovi 70 v Ljubljani, ki bo, tako kot običajno, odprta med 7.45 in 18. uro. Poskrbljeno pa bo tudi za dobro vzdušje s kolesom sreče, ki vam prinese lepe nagrade. Ne zamudite!
Butan plin trgovina kolo sreče
Zavrteli boste lahko kolo sreče, kjer vsako polje prinese lepo nagrado.

Naša Specializirana trgovina za plin in plinske izdelke je med poznavalci priznana kot trgovina s strokovnjaki, ki imajo dober nasvet in pravo rešitev za vsak izziv. To za trgovino povedo sami kupci, ki se radi vračajo med prijazno in zaupanja vredno osebje. Tudi mi zvestobo naših strank radi nagradimo z akcijami in posebnimi ugodnostmi kot je dan trgovine.

Kot že jeseni, si boste lahko na dan trgovine tekom poldneva ogledali, kako se enostavno in hitro spečejo pice v plinski pečici - ter pokusili odličen izdelek, vsak gost pa bo imel možnost zavrteti kolo sreče – prav vsako polje vas bo obdarilo. Vsi izdelki v trgovini (razen plina) pa bodo le na ta dan na voljo z 10% popustom. Parkiranje je možno pri trgovini (tudi za tiste z avtodomom), zato nikar ne zamudite in nas v četrtek, 20. aprila obiščite na Verovškovi 70 v Ljubljani.

Na jesenskem dnevu trgovine, so se obiskovalci najbolj razveselili bobna za kostanj, pomladanski čas pa je pravi trenutek, da preverite, če vaši turistični jeklenki še velja obvezni atest in si z obiskom naše trgovine pravočasno zagotovite nove izdelke ugodneje.

Butan plin trgovina Ooni pečica
Preverili boste, kako dobre pice lahko pripravite v plinskih pečicah Ooni.